2 dl sokeria
2 munaa
3 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl tuoretta inkivääriä
2 tl vaniljasokeria
2 dl pihlajanmarjasosetta tuoreista marjoista
tummaa suklaata
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota vuoka gluteenittomilla korppujauhoilla.
- Pese pihlajanmarjat hyvin. Soseuta.
- Rouhi suklaa, saa olla isojakin paloja.
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen
vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan vuorotellen varovasti pihlajanmarjasoseen ja suklaan kanssa. - Kaada taikina hyvin voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteessa noin 1 tunti.
Koristeluun voit sulattaa tummaa suklaata ja valuttaa sitä kakun päälle. Pihlajanmarjoja voit laittaa suklaan päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti